Advert

Küçük sorunların üstesinden kim gelecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı aile parkları çok bakımsız durumda. İnsanların sabah ve akşam spor yaptıkları güzel bir ortamdır. Bu parkları temiz ve bakımlı olarak hizmete aktif etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.

1301 kez okundu.
Küçük sorunların üstesinden kim gelecek!
Advert

 

Ne yazık ki yetkili insanlar çok duyarsız durumda kalıyorlar. Örnek olarak bir parkın adını söyleyeyim,  Karaköprü balık ayağı Batıkent Parkı sadece bir personel orada görev yapıyor. Bir insan nasıl bir parka bakabilir. Sulama mı yapsın? Temizlik mi yapsın. Bunu size soruyorum?

Sulama fıskiyelerinin hepsi arızalı. Vatandaşlar spor yaparken arızalı su fıskiyeleri insanların üzerine geliyor suyun yarısı çime gidiyor yarısı yola gidiyor. Bu suyun israfı kimin cebinden çıkıyor acaba. Defalarca yetkili insanları aradım ne yazık ki yapamadılar. O insanlara soruyorum neden yapamadınız? Çok mu zor acaba?

Biz de personel yok ne demek? Büyükşehir Belediyesi olarak nasıl personel yok. Bunu bizlere söylüyorlar. Ben bir anlam veremedim. Koskocaman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak nasıl bu arızaları gideremiyor. Nasıl personel yok söylüyorlar.

Acaba Zeynel Bey'in haberi var mı  bu işten. Park ve Bahçeler Daire Başkanı ne durumda? Ben bunu 3 ay önce söyledim halen bu arızalar giderilmedi. Daha önce bu Batıkent Parkı'nda 3 tane personel çalışıyormuş, şu anda bir personel var. Lütfen bu konuya el atın bu güzel yeşil parklarımıza sahip çıkalım. Almış olduğumuz maaşları helal edelim çoluk çocuğumuza yediriyoruz lütfen lütfen…

Küçük sorunların üstesinden kim gelecek! 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN