Advert

HALİLİYE'DE ZABITANIN DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, pide fırınları ve unlu mamullerine yönelik ruhsat, gramaj ve hijyen denetimlerini aralıksız devam ettiriyor.

1195 kez okundu.
HALİLİYE'DE ZABITANIN DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR
Advert

 

 

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumak amacıyla yürüttüğü denetimlere ara vermeden sürdürüyor. Ekipler, unlu mamuller ile pide fırınlarına yönelik ilçe genelinde denetim yaptı. Gramaj kontrolleri gerçekleştiren ekipler, işyeri çalışma ruhsatını incelediği fırınlarda, hijyen kurallarına uyulup, uyulmadığı hususunda incelemelerde bulundu. Unlu mamullerdeki gıda ürünlerinin de son kullanma tarihleri kontrol edildi.

 

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada; 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine gelen şikayetler ile bölge bölge yapılan denetimlerde, halk sağlığını korumayı hedeflediklerini kaydetti.

HALİLİYE'DE ZABITANIN DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bu galibiyet eski Valimiz Salih Ayhan'a gelsin
Bu galibiyet eski Valimiz Salih Ayhan'a gelsin
ÖLEN ÇOCUĞUN SORUMLUSU İŞE BİLMEYEN ACEMİ CANKURTARANLARDIR
ÖLEN ÇOCUĞUN SORUMLUSU İŞE BİLMEYEN ACEMİ CANKURTARANLARDIR