Advert

Sahada ne yaptığını bilmeyen Şanlıurfaspor izliyoruz

Astor Enerji Şanlıurfaspor Lig’in 5.haftasında Ankara Keçiörengücü’ne konuk oldu. Müsabaka saat 16.00'da başladı. Maçı çok az sayıda taraftar izlemeye gelmişti.

913 kez okundu.
Sahada ne yaptığını bilmeyen Şanlıurfaspor izliyoruz
Advert

 

Müsabaka başlar başlamaz Ankara takımı maçın 17.dakikasında Dembela'nın ayağından kazanmış olduğu gol ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golde hem Mehmet Yiğit’in hem de kaleci Aydın’ın hatası vardı. Kalecinin zamanlaması çok kötüydü. Ne yazık ki top ayaklarının altından geçerek ağlara gitti.  Bu gölün ardından Astor Enerji Şanlıurfaspor maçın 18.dakikasında bariz bir gol kaçırmış oldu. Rakip takım maçın 22.dakikasında Dembela ile bariz bir gol kaçırdı.

Şanlıurfasporlu Barış Ekinciler maçın 23.dakikasında durumu 1-1 yaptı. Orta hakem golü verdi ama var hakemleri ofsayt gerekçesiyle  golü iptal ettiler. Bana göre ofsayt yok. Maçın 38.dakikasında Mert çok sert bir şut çekerek top kalecide kaldı. Maçın 41.dakikasında rakip takım bariz  bir gol daha kaçırdı.  İlk yarı böyle sonuçlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında 65.dakikada her iki takımın sporcuları birbirlerine girdi. Maçın orta hakemi 5 tane sarı kart çıkararak ve Şanlıurfasporlu Mehmet Yiğit’i ikinci sarı kart ile oyundan ihraç etti. Bu dakikalardan sonra Şanlıurfaspor 1 kişi eksik oynamaya başladı. Müsabakanın 71.dakikasında rakip takım oyuncusu Dembela durumu 2-0 yaptı. Bu golde sağ bek oynayan Seyit’in hatası ile rakip takıma şans verdiğinden  dolayı durum 2-0 oldu. Bu dakikalardan sonra başka gol çıkmayınca ev sahibi Keçiörengücü maçtan 2-0 galip ayrılarak 3 puanı kazanmış oldu. 

Astor Enerji Şanlıurfaspor bu maçta çok iyi bir futbol oynayamadı. Ferdi hatalardan dolayı mağlup oldular. Astor Enerji Şanlıurfasporda ikinci yarı oyuna giren oyuncuların bana göre hepsi fiyasko.  Böyle futbolcu olamaz. Aldıkları paranın hakkını veremiyorlar.  Kabiliyet yok, beceri yok. Ben olsaydım transfer bitmeden bunların sözleşmesinin fesih etmiş olurdum. Çünkü fazlalıktan başka katkıları yok. Biliyorsunuz Astor enerji Şanlıurfaspor hafta içinde 3 tane transfer yaptı. Tek ümidimiz yeni yapılan transferlere kaldı. Yoksa bu şekilde çok zor. Sahada kimin ne yaptığı belli değil. Amatör ruhuyla futbol oynanmaz. Bu lig hafife alınacak bir lig değil. Umarım yeni transferler Haftaya Kocaelispor’a karşı oynarlar.

Ben 5 haftadır Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım Bey'e sesleniyorum, lütfen iyi bir hoca getirin bu hoca ile bu lig bitmez diye. Tamam iyi niyetli olabilir, ama bu Lig bitmez. Lütfen kaliteli bir hoca getirin takıma bir hava gelir. Yoksa görünen tablo ortada. Lig fazla ilerlemeden hemen önlem alınması lazım.

Sahada ne yaptığını bilmeyen Şanlıurfaspor izliyoruz 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN