63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
EKONOMİ

A1 Capital: Ağustos Vadeli 30 Sözleşmesi gelen satış baskısına engel olamadı

İstanbul, 2 Ağustos (Hibya) - A1 Capital'in verilerine göre, günü güçlü bir alıcılı seyir ile açan Ağustos Vadeli 30 Sözleşmesi, bu yükselişle ilk direnç seviyesi olan 12282 seviyesini test etti, ancak sonrasında gelen satış baskısına engel olamadı.

A1 Capital: Ağustos Vadeli 30 Sözleşmesi gelen satış baskısına engel olamadı
Paylaş:

“Ağustos 2024 Vade Endeks 30 Sözleşmesi”

A1 Capital'in verilerine göre, günü güçlü bir alıcılı seyir ile açan Ağustos Vadeli 30 Sözleşmesi, bu yükselişle ilk direnç seviyesi olan 12282 seviyesini test etti, ancak sonrasında gelen satış baskısına engel olamadı. Buna rağmen günü yüzde 0.49 değer kazanımı ile 12149 seviyesinden tamamladığı aktarılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

''Kapanışa doğru gelen satışlar eşliğinde bazı teknik göstergelerde bozulmalar gözlemliyoruz. Ancak bazı kısa vadeli göstergelerin aşırı satım yani destek bölgesinde ürettiği al sinyalini koruyor olması pozitif görüntü veriyor.

''Sözleşme halen hem 22 hem de 50 günlük ortalamalarının altında yer alıyor olsa da, kısa vadeli indikatörlerin durumu ve fiyatın önemli bir destek seviyesinde güçlü bir tepki ile düşen kanalını kırmış oluşu tepki hareketinin devamının geleceğini düşündürüyor.

''Bu doğrultuda, tepki hareketinin sürmesini beklediğimiz sözleşmede 11923 ilk destek seviyesinin üzerinde mevcut pozisyonlar korunabilir.

''Tepki hareketinin devamında 12282 ve 12357 seviyeleri ilk ara dirençler olarak izlenebilir. Beklentimizin aksine, olası bir satış baskısı eşliğinde 11923 seviyesinin kırılması durumunda da 11619 ve 11400 seviyelerinde yeni denge arayışları takip edilebilir.''

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.