63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
DÜNYA

AB Komisyonu Başkanı Leyen, Thierry Breton'un istifasını kabul etti

Brüksel, 17 Eylül (Hibya) - Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Thierry Breton'un istifasını kabul etti.

AB Komisyonu Başkanı Leyen, Thierry Breton'un istifasını kabul etti
Paylaş:

AB komisyonu Başkanı Leyen, Thierry Breton'un istifasını kabul etti ve komisyon üyesi olarak görev yaptığı süre boyunca yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür etti.

Leyen, Breton'un görev süresinin sonuna kadar İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Margrethe Vestager'ın ilgili tüm sorumlulukları devralacağını bildirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.