63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
DÜNYA

ABD Dışişleri Bakanı Blinken’dan Haiti’ye destek açıklaması

Washington, 6 Eylül (Hibya) - Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Haiti’ye daha iyi, daha müreffeh ve daha güvenilir bir geleceğe doğru ilerlemesinde desteklerini sürdüreceklerini bildirdi.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken’dan Haiti’ye destek açıklaması
Paylaş:

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Haiti’yi zorlu ve aynı zamanda umut dolu bir dönemde ziyaret ettiğini söyledi.

Blinken, “ABD, Haiti'ye ve Haiti halkına, Haiti'nin daha iyi, daha müreffeh ve daha güvenli bir geleceğe doğru ilerlemesinde destek olmak için burada olduğumuzu göstermeye kararlıdır.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Adra Gayrimenkul'ün faaliyet raporu

Akışın sonuna geldiniz.