63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SAĞLIK

ACİL SAĞLIK HİZMETLERİNDE AFET VE ACİL DURUM TATBİKATI YAPILDI

Şanlıurfa il Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı olarak 2023 yılı afet ve acil durum tatbikatını başarıyla tamamlandı. Tatbikat acil durum Ekiplerinin koordinasyonunu arttırmayı, hızlı tepki verme yeteneklerini güçlendirmeyi ve toplum sağlığına yönelik Etkin müdahaleleri simule etmeyi hedefledi.

ACİL SAĞLIK HİZMETLERİNDE AFET VE ACİL DURUM TATBİKATI YAPILDI
Paylaş:

 

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Abdulkadir Kısmet, Başarılı bir şekilde gerçekleştirilen tatbikat, acil durum senaryolarında Personelimizin profesyonellikle hareket etmesini ve acil durum hasta nakil süreçlerini etkili bir şekilde yönetmelerini sağlandı.

Bu başarı Şanlıurfa ilinin acil duruma müdahale kapasitesine arttırarak toplum sağlığının koruma konusunda kararlılığımızı göstermektedir

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı olarak 2023 yılı Afet ve Acil Durum Planı kapsamında masa başı ve saha tatbikatını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Afetlere hazırlıklı olabilmemiz için yangın tatbikatları çok büyük önem arz etmektedir. Bu tatbikatta emeği geçen tüm personellerimize ve itfaiye ekiplerimize teşekkür ederim” dedi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SAĞLIK Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.