63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Şanlıurfa Valilik

AFAD Heyeti Şanlıurfa’da

Barış Pınarı Harekatı Bölgesi’nde incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Başkan Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, AFAD Müdahale Daire Başkanı Abdülkadir Tezcan ve beraberlerindeki heyet, Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret etti.

AFAD Heyeti Şanlıurfa’da
Advert
Paylaş:

 

Vali Abdullah Erin tarafından makamda ağırlanan AFAD heyeti, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldıktan sonra Resulayn ve Telabyad’da yürütülen insani yardım faaliyetlerini yerinde incelemek üzere Valilikten ayrıldılar.

Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) ve AFAD tarafından onarımı yapılarak faaliyete alınan Resulayn Ekmek Fırınında incelemelerde bulunan AFAD Başkan Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın ve beraberindeki heyet, burada gerçekleştirilen insani yardım faaliyetlerine de iştirak etti.

Telabyad ve Resulayn’a yapılan insani yardım faaliyetlerini inceleyen heyet, Resulayn Hastanesi’nin ihtiyacı olan bebek devam maması ve insani yardım malzemelerinin de teslimini gerçekleştirdi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Şanlıurfa Valilik Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.