63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
AK PARTİ

AK Vekil Gülpınar’dan esnaf ziyareti ve Seçim Bürosu açılışı

AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Vekil Gülpınar’dan esnaf ziyareti ve Seçim Bürosu açılışı
Advert
Paylaş:

 

Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar beraberinde Siverek AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik ile birlikte Şair İbrahim Rafet mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştirip, 24 Haziran seçimleri için destek istediler.

 

Seçim Bürosu açtı

AB Uyum Komisyonu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, beraberindekilerle birlikte Şair İbrahim Rafet Mahallesinde esnaf ziyaretinin ardından Abdalağa Caddesinde Nurettin Bozdağ’ın tertiplediği Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Her ziyaret ettiği esnafla yakından ilgilenen ve sorunlarını dinleyen AK Vekil Gülpınar, seçimlerin önemini anlatarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekilliği seçiminde de AK Partiye destek olmalarını istedi.

 

AK Vekil Gülpınar, önceki gün seçim çalışmaları sırasında, 27.Dönem AK Parti Milletvekili aday adayı Fatih Bucak'ı da açmış olduğu Seçim Bürosunda ziyaret etmişti.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

AK PARTİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.