63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
DÜNYA

Alkhater: Sudan'daki kardeşlerimizin mülteci gruplarına dönüşmesinden endişe ediyoruz

Doha, 26 Eylül (Hibya) - Katar Uluslararası İşbirliğinden Sorumlu Devlet Bakanı Lolwah Alkhater, Sudan ve bölgedeki insani yanıtı güçlendirmek amacıyla düzenlenen yüksek düzeyli bakanlar toplantısında konuşma yaptı.

Alkhater: Sudan'daki kardeşlerimizin mülteci gruplarına dönüşmesinden endişe ediyoruz
Paylaş:

Katar Uluslararası İşbirliğinden Sorumlu Devlet Bakanı Lolwah Alkhater, Sudan ve bölgedeki insani yanıtı güçlendirmek amacıyla düzenlenen yüksek düzeyli bakanlar toplantısında açıklamalarda bulundu.

Sudan'daki savaşın siyasi ve insani olarak iki boyutu olduğunu belirten Alkhater, "Katar Devleti olarak, Sudan dosyasının sıradan bir dosyaya dönüşmesinden ve Sudan'daki kardeşlerimizin mülteci gruplarına dönüşmesinden endişe ediyoruz. Bu merkezi dosyayla ilgili yaklaşımın yalnızca insani yardımla sınırlı hale gelmesinden korkuyoruz" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.