63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
DÜNYA

Alman Bakan: Solingen şüphelisi bir faili tutukladık

Berlin, 25 Ağustos (Hibya) - Alman polisi Solingen'deki üç kişinin öldüğü, beş kişinin de yaralandığı bıçaklı saldırıdan bir gün sonra şüpheli bir faili tutukladı.

Alman Bakan: Solingen şüphelisi bir faili tutukladık
Paylaş:

Solingen'in bulunduğu Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin İçişleri Bakanı Herbert Reul, Alman ARD kanalına yaptığı açıklamada ''Bütün gün aradığımız kişi gözaltına alındı'' dedi.

Soruşturmanın halen devam ettiğini vurgulayan Herbert Reul, yetkililerin, ne olduğunu açıklamadan, “kanıt” bulduklarını söyledi.

Tutuklanan kişi şu anda sorgulanıyor.

Herbert Reul'a göre tutuklanan kişi, Alman polisinin Cumartesi günü erken saatlerde arama yaptığı sığınmacıların ikamet ettiği yerle bağlantılı. Olayla ilgili olarak iki kişi daha tutuklandı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.