63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YAŞAM

Balıklıgöl'de Temizlik

Balıklıgöl'de Temizlik Çalışması Sürüyor

Balıklıgöl'de Temizlik
Paylaş:

ŞANLIURFA'da kentin simgesi olan Balıklıgöl'de temizlik çalışması sürüyor. Balıklıgöl Platosu'nda bulunan Ayn-ı Zeliha Gölü'nde 'balık adamlar' tarafından yapılan temizlik çalışmasında gölde şişe, ayakkabı, oyuncak, plastik ve cam atıkları çıkarıldı.

 

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Sualtı- kurtarma ekipleri, kentin simgesi olan Balıklıgöl Platosu'nda bulunan Ayn-ı Zeliha Gölü'nde temizlik çalışması yaptı. Balık adamlar, sualtındaki yaklaşık 4 saatlik temizlik çalışmasında; şişe, ayakkabı, oyuncak, plastik ve cam gibi malzemeler çıkardı.

 

Geçen haftada Balıklıgöl'de aynı şekilde temizlik çalışması yapılmıştı.

 

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.