63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YAŞAM

Başkan Aras: 30 Ağustos coşkusunu hep birlikte yaşayacağız

Muğla Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamladı.

Başkan Aras: 30 Ağustos coşkusunu hep birlikte yaşayacağız
Paylaş:

Büyükşehir Belediyesi,  30 Ağustos’ta Muğla'nın altı farklı ilçesinde birbirinden ünlü sanatçıları vatandaşlarla buluşturacak. Menteşe ilçesinde sevilen rock grubu Manga, Milas'ta Zakkum, Fethiye'de Adamlar, Yatağan'da Oğuz Aksaç, Datça'da MBB Popüler Müzik Orkestrası ve Köyceğiz'de Bilal Sonses sahne alacak.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras büyük zaferin 102.yılında Muğla’da 30 Ağustos coşkusunu tüm vatandaşlarla birlikte yaşamak istediklerini belirterek tüm vatandaşları etkinliklere davet etti. Başkan Aras “Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık mücadelesinin finali olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102.yılını kutlamaya hazırlanıyoruz. Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün silah arkadaşları ile kazandığı bu büyük zafer Türk Milleti’nin tüm dünya milletlerine örnek olduğu bir destandır. Bu büyük destanın yıldönümünü Muğlamızda coşkuyla kutlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi bu coşkuya ortak olmaya bekliyorum.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.