63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Belediye Haliliye

BAŞKAN CANPOLAT’TAN 1 MAYIS MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “İşçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir çalışma hayatı geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN CANPOLAT’TAN 1 MAYIS MESAJI
Advert
Paylaş:

 

 

“Emek ve Dayanışma Günü olan 1 Mayıs; birliğin, el ele vermenin, birlikte kalkınmanın günüdür” sözleriyle mesajına başlayan Başkan Mehmet Canpolat, şunları kaydetti:

“Haliliye Belediyesi olarak sadece bu günde değil, her zaman işçi kardeşlerimizin yanında olduğumuzu her defasında belirttik. Bu dayanışma günü, bizim için aynı zamanda birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz günün adıdır. Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Bizim için hizmet etmek demek, vatandaşa da personele de yediden yetmişe herkese hizmet etmek demektir. Bu hizmette işçilerimiz ve tüm personelimiz en ön sıradadır. İşçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir çalışma hayatı geçirmelerini diliyorum.”

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Belediye Haliliye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.