63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
AK PARTİ

BAŞKAN ÇİFTÇİ, 24 HAZİRAN İÇİN TAKSİCİ ESNAFINDAN SÖZ ALDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, sabah saatlerde başladığı ziyaretlerini sahur vaktine kadar sürdürdü. Sahurda Şanlıurfa Taksiciler Derneğinin konuğu olan Başkan Çiftçi, taksici esnafından 24 Haziran için yola devam sözü aldı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, 24 HAZİRAN İÇİN TAKSİCİ ESNAFINDAN SÖZ ALDI
Paylaş:

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. Partisinin adayları, aday adayları ve teşkilatı ile sürekli olarak irtibat halinde olan Başkan Çiftçi, vatandaş, esnaf ve sivil toplum kuruluşu buluşmalarında bu kez taksici esnafı ile bir araya geldi.

Şanlıurfa Taksiciler Derneği'nin sahur davetine katılarak taksicilere seslenen Başkan Çiftçi, "Allah'ın izni ile 24 Haziran'da önemli bir seçime gidiyoruz. Ülkemiz üzerinde ve hemen yanı başımızdaki komşularımızda müdahaleler var. Memleketin güvenliği ve selameti için seçim erkene alındı. İnşallah 24 Haziran'a hem Şanlıurfa'da hem Türkiye'miz genelinde istikrarla yola devam edeceğiz. Bizler de partimizin kadroları olarak şehrimize ve insanımıza hizmet edeceğiz. Artık yeni bir sistemle ülkemizin yolu açılmış ve kimse ekonomimizle oynayamıyor olacaktır. Bunun için en başta birlik ve beraberliğimizi sürdürmemiz gerekiyor. Şehrimiz için, partimiz ve ülkemiz için çalışmamız lazım. Çünkü, biz hep birlikte büyük bir aileyiz" diye konuştu.

Başkan Çiftçi, alandaki esnafın talep ve önerilerini dinlemesinin ardından seçim çalışmaları çerçevesinde bir başka adrese geçti.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

AK PARTİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et AK Vekil Gülpınar Vatandaşları geziyor

Akışın sonuna geldiniz.