63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

BAŞKAN ÇİFTÇİ: AK BELEDİYECİLİĞİN ANLAYIŞI HİZMETTİR

Bozova'daki çalışmaları inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "Halkımıza hizmet götürmeyi AK Belediyelerin anlayışı olarak görüyoruz" dedi.

 BAŞKAN ÇİFTÇİ: AK BELEDİYECİLİĞİN ANLAYIŞI HİZMETTİR
Paylaş:

Bozova'da Büyükşehir Belediyesinin hizmete sunacağı Feribotlar, Sosyal tesisler, Spor sahaları ve mezarlık düzenleme çalışmalarını Başkan Nihat Çiftçi, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte inceledi.

Milletvekili, İl Başkanı, Meclis Üyeleri, teşkilat üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediyesinin Bozova ilçesinde yaptığı çalışmaları inceleyen Başkan Nihat Çiftçi: "Bozova'da gün boyu inceleme yaptık. Biz 13 ilçeye hizmet ediyoruz. Bozova'da bu ilçelerimizden biridir. İlçede devam eden projelerimiz var. Yeni çalışmalar noktasında istişare toplantısı yaptık. Teşkilatımız, STK temsilcilerimiz, muhtarlarımız, esnafımız çok güzel karşıladılar. Halkımıza hizmet götürmeyi AK Belediyelerin anlayışı olarak görüyoruz. Sosyal tesisimizdeki çalışmalar devam ediyor. Feribotlarımız hizmete girecek. Gençlerimiz için yaptığımız spor sahalarında sona gelindi. Bozova asri mezarlıkta düzenleme çalışmaları sürüyor. Emeği geçen arkadaşlarımızı kutluyorum. Her ilçe ve her mahalle bizi bekliyor. Yapacak çok işimiz var. Bunun farkındayız" dedi.

Büyükşehir Belediyesinin Bozova'da yaptığı çalışmalardan ötürü Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Milletvekili Mehmet Ali Cevheri: "Bozova'ya adeta çıkartma yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanına yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kaymakamlığımız ve Belediyemizi ziyaret ettik. Bozova 'da yapılacak yatırımları istişare ettik. STK'larımızla, kanaat önderlerimizle toplantı yaptık. Hizmete susamış bir ilçemizdir. Hizmet atağını başlattık. Hem merkez hem de kırsal mahallelerde kısa sürede çalışmalar yapılacaktır " dedi.

Daha sonra Başkan Çiftçi, Milletvekili Cevheri ve beraberindekiler Çok Amaçlı Toplum Merkezinde (Çatom) kurs gören kadınların çalışmalarını inceledi.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.