63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Eyyübiye

BAŞKAN EKİNCİ OYUNU KULLANDI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci eşi ve ailesiyle sandık başına gitti. Başkan Ekinci oyunu mahallesi olan Bozhöyük’te kullanırken, vatandaşları da sandığa gelmeye davet etti.

BAŞKAN EKİNCİ OYUNU KULLANDI
Paylaş:

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci sandık başına gitti. Başkan Ekinci oyunu eşi Ayşe Ekinci ile birlikte Eyyübiye ilçesine bağlı Bozhöyük mahallesinde kullandı. 2043 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan Ekinci ‘’Oyumuzu kullandık. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. ’’ dedi. Eşi ve ailesiyle birlikte yüzyılın seçimi olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için sandığa giden Başkan Ekinci vatandaşları da sandığa gitmeye davet etti. Başkan Ekinci, millet iradesinin tecelli edeceği seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Sandık başında oyunu kullanan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Seçimler için kampanya dönemi bitti ve sandık başına geldik. Oyumuzu kullandık. Millet iradesinin tecelli edeceği bu seçimlerde hayırlı sonuçlar bekliyoruz. Seçimler demokratik tercihlerin yansıtıldığı bir durumdur. Demokrasinin iyi bir şekilde işlediği ülkemizde bu tarz seçimlerle insanlar iradelerini ortaya koyuyorlar. Sonrasında da kendilerini yönetecek kadroları seçiyorlar. İnanıyorum ki buradan çıkacak sonuç tüm İslam coğrafyası adına hayırlı sonuçlar doğuracaktır. “dedi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eyyübiye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.