63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Eyyübiye

BAŞKAN KUŞ, EĞİTİME DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Kitap Otağı’na gelen öğrencilere, kaynak kitap desteğinde bulundu. Başkan Kuş,” Eğitime desteğimize ara vermeden devam edeceğiz.” Dedi.

BAŞKAN KUŞ, EĞİTİME DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR.
Advert
Paylaş:

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Kitap Otağı’na gelen öğrencilere, kaynak kitap desteğinde bulundu. Altyapı ve üstyapı alanında yapılan çalışmalarla Eyyübiye’nin değişim ve dönüşüme öncülük eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eğitim alanında desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Kitap Otağı’na gelen YKS sınavına hazırlanan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Kuş, öğrencilere kaynak kitap desteğinde bulundu. Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağı’nda düzenlenen programa katılan ve gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kuş, öğrencilerle tek tek ilgilenip, istek ve taleplerini sordu. Başkan Kuş’a eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür eden öğrenciler, kaynak kitaplarını Başkan Kuş’un elinden aldı. Geleceğimizin teminatı olan gençliğe yönelik yatırımlarının devam edeceğini belirten Başkan Kuş,” Eyyübiye gençliğine ve eğitimine katkı sunmayı sürdüreceğiz.” Dedi.

Gençlik Merkezleri ve Kitap Otağı’nı dershane formatına da dönüştürdüklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim geleceklerimizdir. Bizler 1 Nisan’dan önce ismimizin açıklandığı gün itibari ile her platformda Eyyübiye’li çocuklarımıza ve gençlerimize pozitif ayrımcılık yapacağımızı ifade etmiştik. Bu noktada Eyyübiye’li kardeşlerimize bir vaadimiz vardı gerek Gençlik merkezlerimizi gerekse Ak Evleri’mizi dershane niteliğine kazandıracağız demiştik. 2 ay önce bunun adımlarını atarak sınıflar oluşturduk. Gerek Milli Eğitim gerekse Halk Eğitim ile ortaklaşa çalışarak destek aldık. Bu destek neticesinden sonra Belediyemizin de bünyesinde bulunan öğretmenlerimizin katkıları ile dershanemizi kurduk. 100’e aşkın öğrencimize eğitim vermekteyiz. İnşallah önümüzdeki dönem öğrenci sayımız da artacak, sınıflarımız da artacak, öğretmen sayısını da arttıracağız. Eyyübiye eğitimine ciddi manada katkı sağlayacağız. Eyyübiye Belediyesi olarak nasıl çocuklarımıza sahip çıkıyorsak Türkiye’deki bütün Belediyelerin çocuklarımıza sahip çıkması gerekir. Ben buradan Türkiye’deki bütün Belediyelere eğitim anlamında çocuklarımıza destek vermeye davet ediyorum. “ dedi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eyyübiye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et 'Sevdanı uzakta arama! Urfa'yı konuşalım'

Akışın sonuna geldiniz.