63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Eyyübiye

Başkanı Mehmet Ekinci, Şehir İçindeki Hayvanların Tahliyesini Yerinde İzledi

Eyyübiye’nin kanayan yarası olan hayvan ahırlarının şehir dışına taşınması süreci devam ediyor.

 Başkanı  Mehmet Ekinci, Şehir İçindeki Hayvanların Tahliyesini Yerinde İzledi
Advert
Paylaş:

Eyyübiye'nin kanayan yarası olan hayvan ahırlarının şehir dışına taşınması süreci devam ediyor. Tahliye sürecine eşlik eden Eyyübiye Belediye Başkanı  Mehmet Ekinci, "Vatandaşlarımızın daha sağlıklı koşullarda yaşamalarını hedefliyoruz" dedi.

 

Eyyübiye Belediyesi, ilçe merkez sınırları içinde bulunan ve vatandaşların sağlığını tehdit eden hayvanların şehir merkezinden taşınma sürecini devam ettiriyor. Ahırların boşaltılması sürecini takip eden ve ekiplere eşlik eden Eyyübiye Belediye Başkanı  Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi  Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Hayvan Tahliye Birimi ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerle birlikte Hayati Harrani Mhallesi'nde bulunan  Ali Albayrak'a ait evi ziyaret etti. Başkan  Ekinci, bölge halkına da gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Kötü koku ve sağlıksız yaşam koşullarına neden olan hayvan ahırlarının taşınmasından dolayı bölge halkı memnuniyetini dile getirirken, hayvanları tahliye edilen ev sahibi de Eyyübiye Belediye Başkanı  Mehmet Ekinci'ye teşekkür etti.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eyyübiye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.