63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
DÜNYA

BM: Nitelikli eğitim bir lüks değil, temel bir insan hakkıdır

New York, 2 Eylül (Hibya) - Birleşmiş Milletler (BM) nitelikli eğitimin bir lüks olmadığını temel bir insani hak olduğunu bildirdi.

BM: Nitelikli eğitim bir lüks değil, temel bir insan hakkıdır
Paylaş:

Birleşmiş Milletler'den yapılan açıklamada nitelikli eğitimin bir lüks olmadığını temel bir insani hak olduğunu bildirerek UNESCO'nun herkes için kapsayıcı ve kaliteli eğitim sağlamak amacıyla çalıştığı hatırlatıldı.

BM'den  "Öylece çocuklar ve gençler her yerde tam potansiyellerine ulaşabilirler." açıklaması yapıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Big Chefs'in şube sayısı

Akışın sonuna geldiniz.