AB Dışişleri Yüksek Komiseri Borrell, işgal altındaki Batı Şeria'da IDF'nin geniş çaplı operasyonunun, zaten gergin olan durumu daha da kötüleştirdiğini belirterek, “İsrail'in gerçek güvenlik kaygıları sivil can kayıplarını ve altyapıların, özellikle su ve kanalizasyon sistemlerinin tahrip edilmesini haklı çıkaramaz.” dedi.
Hibya Haber AjansıBorrell: Batı Şeria'da IDF'nin geniş çaplı operasyonu durumu daha da kötüleştiriyor
Brüksel, 30 Ağustos (Hibya) - Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Yüksek Komiseri Josep Borrell, Batı Şeria’da İsrail Savunma Kuvvetleri’nin (IDF) geniş çaplı operasyonun durumu daha da kötüleştirdiğini söyledi.
Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.