63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARIN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Ay Işığım Yetim Öksüz Derneği iş birliğinde düzenlenen “Karne Sevincim Ol” programında, yetim çocuklar eğlence ve hediyelerle dolu bir gün yaşayarak karne mutluluğunu doyasıya yaşadı.

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARIN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Paylaş:

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, Ay Işığım Yetim Öksüz Derneği iş birliğiyle yetim ve öksüz çocuklara yönelik “Karne Sevincim Ol” programı düzenlendi.

Engelliler Koordinasyon Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emrah Karaca, Ay Işığım Yetim Öksüz Derneği Başkanı Mehmet Nail Çiftçi, öğrenciler ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı. Programda çocukların karne sevincine ortak olunurken, onların yüzlerini güldüren renkli etkinlikler büyük beğeni topladı.

Etkinlikte palyaço gösterisi, Hacivat-Karagöz oyunu ve müzik dinletisi sahnelendi. Eğlenceli anlar yaşayan çocuklar, gösteriler boyunca doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gün geçirdi.

Programın devamında, Genel Sekreter Yardımcısı Emrah Karaca, çocuklarla birlikte yaş pasta kesti. Ardından öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edilerek karne sevinçleri taçlandırıldı.

Etkinliğin ardından çocuklar ve davetlilerle birlikte yemek programı düzenlendi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.