63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

BÜYÜKŞEHİR, KIRSAL YOLLARDA ÇALIŞMALARINI ARTTIRDI

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’ün öncülüğünde kent merkezinde yol yapım ve sıcak asfalt döküm çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde de belirlenen program dahilinde yolların bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR, KIRSAL YOLLARDA ÇALIŞMALARINI ARTTIRDI
Paylaş:

 

 

Şanlıurfa'da asfalt sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu kez ağır tonajlı araçların kullandığı ve aşırı yağışlar nedeniyle zarar gören kırsal yolları bakıma aldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri son olarak Akçakale ve Birecik kırsallarında yolda bakım, onarım ve yama çalışmalarını artırdı.

Sürücülerin ve vatandaşların daha güvenli ve rahat ortamda yolculuk yapmaları için aralıksız çalışmaların sürdürüldüğü Akçakale kırsalında bölge sakinleri çalışmalardan dolayı Başkan Beyazgül'e ve ekibine teşekkür etti.

 

VATANDAŞLAR, ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Daha önceden yolların çukurlarla dolu olduğunu kaydeden Akçakale İlçesi Yukarı Cinpolat Mahalle Muhtarı Ali Tanış, mahalle yollarında yapılan bakım ve onarım çalışmalarının tüm mahalle sakinlerince memnuniyet oluşturduğunu söyledi. Muhtar Cinpolat, "Yollarımız daha önce çok kötü durumdaydı. Büyükşehir ekiplerimiz kavurucu sıcaklığa aldırış etmeden çok güzel bir çalışma gerçekleştirdi. Yollarımız onarıldı. Tüm Büyükşehir ekibine mahallem adına teşekkür ediyorum" dedi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.