63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

BÜYÜKŞEHİR'DEN YENİ BULVAR

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye ilçesinde Briketçiler Sitesi’nin istimlak sorunun çözüp Briketçi esnafının yeni yerine taşınmasını sağladıktan sonra bölgeye yeni bir bulvar kazandırmak için çalışma başlattı.

BÜYÜKŞEHİR'DEN YENİ BULVAR
Paylaş:

Göreve geldiği ilk zamanlarda Şanlıurfa'da trafik yoğunluğunu azaltmak için Acil Eylem Planları belirleyen Başkan Nihat Çiftçi, göreve başladığı ilk günlerde Eyyübiye Briketçiler Sitesi esnafıyla görüşme sağlamış ve ilerleyen günlerde çalışmaların başlatılması talimatı vermişti.

 

Bölge trafiğini rahatlatmak adına hummalı bir çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, yıllardır istimlâk sorunu yaşanan Briketçiler Sitesi’nin imar sorununu çözerek yeni yerine taşınmasını sağladıktan sonra mevcuttaki yolda 25 metrelik bulvar çalışması başlattı.

 

 

Eyyübiye bölgesindeki trafik akışını oldukça rahatlatacağına inanılan yolda hummalı bir çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bulvarı 1 hafta gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyor

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et HALİLİYE VOLEYBOL TAKIMI 2’DE 2 YAPTI

Akışın sonuna geldiniz.