63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
DÜNYA

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a Gana'da İlginç Karşılama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gana'da resmi törenle karşılandı. Resmi törende yaşanan ilginç anlar kameralara da yansıdı.

Cumhurbaşkanı Tayyip  Erdoğan'a Gana'da İlginç Karşılama
Advert
Paylaş:

Batı  Afrika turunun ikinci durağı olan  Gana'da  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan başkent Akra'da  Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşılandı. Erdoğan'ın karşılandığı törende ise ilginç anlar yaşandı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı  Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na gelişinde protokol subayı karşıladı. Tören alanındaki platformda bir süre bekleyen Erdoğan daha sonra birbirini kesen çok uzun kırmızı halıda, protokol subayının tören yürüyüşü nedeniyle ağır adımlarla uzun süren bir yürüyüşün ardından tekrar başladığı noktaya döndü.

 

ERDOĞAN'I UYARDILAR

 

Törende görevli askerin kendisini selamlamasının ardından Erdoğan platformdan inerek yürümeye başladı ancak uyarı üzerine tekrar platforma döndü.

 

Platformda tek başına iki ülkenin milli marşlarını dinleyen Erdoğan tekrar protokol subayı eşliğinde kırmızı halıda yürüdü.

 

 

 

EV SAHİBİ DEVLET BAŞKANI YANINDA DEĞİLDİ

 

Tüm bunların yaşandığı sırada Erdoğan'ın yanında ev sahibi devlet başkanının olmaması dikkat çekti.

 

Kırmızı halının sonunda Erdoğan'ı  Gana Devlet Başkanı John Dramani Mahama sarılarak karşıladı. İki lider daha sonra beraberlerindeki heyetle birlikte Cumhurbaşkanlığı sarayına girdi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a,  Gana ziyaretinde eşi  Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı  Fatma Güldemet Sarı,  Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz eşlik ediyor.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.