63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SİYASET

Devlet bahçelı MHP'nin, Çözüm Sürecinin Devamı İçin Tek Şartı Var

MHP lideri Bahçeli'nin danışmanı, çözüm süreci için tek şartlarını açıkladı: PKK'nın silah bırakarak masaya oturması.

Devlet bahçelı MHP'nin, Çözüm Sürecinin Devamı İçin Tek Şartı Var
Paylaş:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanı Metin Özkan, koalisyon iddialarını NTV canlı yayınında cevapladı. Özkan, kırmızı çizgileri olan çözüm sürecinin devam etmesi için PKK'nın silah bırakmasının şart olduğunu açıkladı.

 

Özkan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

 

"Bakanlıklar verildi, görüşmeler yapıldı iddası kesinlikle yapılmadı. Yapılan haberlerin hepsi asılsızdır.

 

"MHP, ANALAR AĞLASIN İSTEMİYOR"

 

MHP, analar ağlasın istemiyor. Doğudaki kardeşlerimizin üstünde PKK'nın tehdidi kalsın istemiyoruz. Çözüm mutlaka istenen bir şey ama, MHP'nin kırmızı çizgileri var. Terör örgütü mutlaka silahı bırakacak, devletle masaya otururken kesinlikle şartı olmayacak.

 

"BİZİM ONLARLA BİR ARAYA GELMEMİZİ İSTEYENLER..."

 

Bu ülkede Sayın Öcalan diyen Selahattin Demirtaş'la nasıl koalisyon kurabiliriz. Bu ülkenin emniyet müdürünü tokatlayan HDP milletvekili. Bizim onlarla bir araya gelmemizi isteyenler PKK sempatizanıdır.

 

 

Bu ülkede ezan dinmeyecek, bayrak inmeyecek diye söz verdik."

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.