63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SİYASET

Erdoğan Doğu Afrika'da Yaşanan Açlık Krizi İçin Yardım Kampanyası Başlattı

Twitter üzerinden açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu Afrika'da yaşanan açlık krizi için yardım kampanyası başlatıldığını duyurdu.

Erdoğan Doğu Afrika'da Yaşanan Açlık Krizi İçin Yardım Kampanyası Başlattı
Advert
Paylaş:

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, Doğu  Afrika ülkeleri  Somali,  Etiyopya,  Kenya, Güney  Sudan ve  Yemen'de kuraklık sebebiyle yaşanan insani krize için açıklamada bulundu. Erdoğan, açıklamalarında Doğu  Afrika ve  Yemen'deki insanlar için yardım kampanyası başlatıldığını duyurdu.

Erdoğan'ın açıklamaları:

Doğu  Afrika ülkeleri  Somali,  Etiyopya,  Kenya ve Güney  Sudan ile birlikte  Yemen'de büyük bir insani kriz riski bulunuyor. Kuraklığa bağlı açlık tehdidinin ciddi boyutlara ulaştığı bu ülkelerin yardım çağrılarına asla kayıtsız kalamayız.  Türkiye olarak Doğu  Afrika ve  Yemen'de yardıma muhtaç kardeşlerimize yönelik bir yardım kampanyası başlatıyoruz. İnsanlığın #UmuduOl

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.