63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YAŞAM

Ey Müslümanlar Nerdesiniz

Gazze'de Şecaiyye mahallesinde enkaz altında kalan ailesini arayan bir genç İsrail keskin nişancısı tarafından öldürüldü. Yaşanan korkunç anlar böyle görüntülendi.

Ey Müslümanlar Nerdesiniz
Paylaş:

 

Gazze'den gelen bir video yaşanan dramın ne halde olduğunu bir kez daha kanıtlar gibi. Enkaz altında ailesini arayan bir genç önce İsrail askerleri tarafından vuruluyor. Yere yığılan o gence çevredekiler vurulma korkusuyla yardım edemeden gencin öylece can çekişmesini izliyor.

 

Pazar günü büyük bir katliamın gerçekleştiği Şecaiyye mahallesinde bir gencin ölümü kamera tarafından kaydedildi.Gazze’de faaliyet gösteren Uluslararası Dayanışma Örgütü çalışanlarına mahallesindeki yıkımı gösteren

 

genç ailesini aradığını söyledi ve örgüt çalışanlarını sokağına götürdü.

 

 

 

Bir enkazın başına geldiklerinde, bir el silah sesi duyuldu. Kamera döndüğünde, gencin vurulduğu ve yaralandığı görüldü. İsrail askerleri tarafından vurulma korkusuyla kimse ona yardım edemedi. Yerde yatan genç bir kez daha vuruldu. Daha ölümcül bir yara alan gence üçüncü defa ateş ettiklerinde yerde can çekişmeye başladı. Uluslararası Dayanışma Örgütü, her anı kaydedilen bu olayın ardından ismini bilmedikleri bu gencin öldüğünü açıkladı. Örgüt üyeleri gencin cesedini oradan almayı başaramadıklarını da açıkladı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Güneş kampı değerlendirdi

Akışın sonuna geldiniz.