63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Eyyübiye

Eyyübiye Belediyesi’nden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi Duyurusu

Eyyübiye Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, 2022 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit ödemelerinde son günün 30 Kasım 2022 olduğunu duyurarak, vatandaşların mağdur olmaması için son günü beklemeden ödemelerini yapmalarını istedi.

Eyyübiye Belediyesi’nden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi Duyurusu
Paylaş:

 

 

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi mükellefleri ödemeleri, 30 Kasım 2022 tarihine kadar Eyyübiye Belediyesi Yeni Hizmet Binası (800 Yataklı Devlet Hastanesi yanı) 1. Kat veznelerinde, Buhara Mahallesi’ndeki ve Ahmet Bahçıvan İş Merkezindeki Eyyübiye Belediyesi veznelerinden yapılabiliyor. Mükellefler ayrıca http://eyyubiye.bel.tr adresinden ve e-devlet sistemiyle de vergilerini ödeyebiliyorlar.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eyyübiye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et BAŞKAN BAYDİLLİ ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Akışın sonuna geldiniz.