63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Eyyübiye

Eyyübiye'de Lokantalar Denetlendi

Şanlıurfa'nın EYyübiye İlçesinde, belediye ekipleri lokanta ve gıda ürünü satan işletmelere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Eyyübiye'de Lokantalar Denetlendi
Paylaş:

Şanlıurfa'nın Eyyübiyeİlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü 1.Bölge Zabıta Ekipleri tarafından Eyyübiye Gıda Denetim Müdürlüğü ekipleri ile Eyüp Peygamber Caddesi üzerinde bulunan lokantalar denetlendi.

 

Lokanta ve restoranlarda tüketime sunulan yemeklerin gıda mevzuatına uygunluğunu ve insan sağlığını tehdit edip etmediğini kontrol eden denetim ekipleri, eksiklikleri tespit edilen iş yerlerine yasal işlemlerin uygulandığını ve gerekli uyarıların yapıldığını bildirdi.

 

 

Ekipler, vatandaşlarının halk sağlığına, güvenilir ve tüketici haklarına uygun hizmet alması amaçlı yapılan denetimde 30 işyerini denetledi. Denetimlerde 8 iş yerine temizlik amaçlı denetim formu verilirken, 600 adet Suriye ekmeğine gramaj eksikliğinden dolayı el koyuldu.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eyyübiye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.