63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Eyyübiye

Eyyübiyeli Çocuklar ve Gençler Halı Sahaları Çok Sevdi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un ilçe gençliğine sözünü verdiği spor yatırımları birer birer tamamlanarak hizmete sunulurken, okulların hemen yanında yapımı tamamlanan 27 halı sahada geleceğin sporcuları yetişiyor.

Eyyübiyeli Çocuklar ve Gençler Halı Sahaları Çok Sevdi
Advert
Paylaş:

 

Şanlıurfa’nın en genç nüfusuna sahip ilçesi Eyyübiye’de, çocukların ve gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak kalmaları, sporla iç içe bir hayat yaşayarak sosyalleşmeleri ve eğitimde başarılı olmaları için yatırımlar devam ediyor.

Büyük bölümü ilçe kırsalına yapılan halı sahalar hizmete sunulurken, okullarının içinde veya yakınında spor yapabilecekleri alanlara kavuşan çocuklar ve gençler hayallerine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Sporla birlikte eğitim hayatlarında da olumlu gelişmeler yaşayan okullardan biri olan TES-İş Anadolu Lisesi öğrencileri, Başkan Mehmet Kuş’a sosyal medyadan attıkları mesaj sayesinde kavuştukları halı sahalarında gönüllerince eğlenip, spor yapıyor.

Öğretmenleri nezaretinde sportif müsabakalar gerçekleştiren öğrenciler, taleplerine kısa sürede karşılık vererek okullarına halı saha yaparak hizmete sunan Başkan Kuş’a teşekkür ettiler.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eyyübiye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.