63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
DÜNYA

Filistin: İşgal uluslararası çifte standartlardan yararlanıyor

Ramallah, 14 Ekim (Hibya) - Filistin Dışişleri ve Göçmenler Bakanlığı, işgalin, halkın soykırımını ve yerinden edilmesini derinleştirmek için uluslararası çifte standarttan yararlandığını bildirdi.

Filistin: İşgal uluslararası çifte standartlardan yararlanıyor
Advert
Paylaş:

Filistin Dışişleri ve Göçmenler Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada işgalin, halkın soykırımını ve yerinden edilmesini derinleştirmek için uluslararası çifte standarttan yararlandığı belirtildi.

Açıklamada “Bakanlık, soykırım ve yerinden etme savaşını durdurma konusundaki uluslararası başarısızlığın, İsrail hükümetini, halkımızı aç bırakmayı, onları yerinden etmeyi ve kademeli ilhak, tampon veya sınır bölgeleri ve derinleştirme suçları yoluyla anavatanlarını parçalamayı amaçlayan planlarını uygulamaya devam etmeye teşvik ettiğini doğrulamaktadır.” denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.