63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
DÜNYA

Filistin, İspanya Başbakanı Sanchez'in açıklamasını memnuniyetle karşıladı

Ramallah, 13 Ekim (Hibya) - Filistin Dışişleri ve Göçmenler Bakanlığı, İspanya Krallığı Başbakanı Pedro Sanchez'in Cuma günü yaptığı açıklamayı memnuniyetle karşıladı.

Filistin, İspanya Başbakanı Sanchez'in açıklamasını memnuniyetle karşıladı
Advert
Paylaş:

Filistin Dışişleri ve Göçmenler Bakanlığı, İspanya Krallığı Başbakanı Pedro Sanchez'in Cuma günü yaptığı açıklamayı memnuniyetle karşıladı.

Bakanlığın açıklamasında "Bu açıklamada, uluslararası topluma İsrail'e silah ihracatını durdurma çağrısı yaparak Orta Doğu'daki gerilimin daha da tırmanmasını önlemeleri gerektiğini belirtmiştir" denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.