63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Belediye Haliliye

HALİLİYE BELEDİYESİ ATÖLYELERİ İLE ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla kurulan atölyeler ile tasarruf sağlanırken, Haliliye Belediyesi kendi kamelya, bank ve piknik masalarını üretip, vatandaşların hizmetine sunuyor.

HALİLİYE BELEDİYESİ ATÖLYELERİ İLE ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR
Advert
Paylaş:

 

 

Haliliye Belediyesi bünyesinde kurduğu atölyeler ile kendi kamelya, piknik masası ve banklarını üretiyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Üreten Belediye” anlayışıyla çalışmalarını yürüten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ahşap ve Metal-İş Atölyesi kurdu. Belediye bünyesinde kurulan atölyeler ile ustalar tarafından çeşitli aşamalardan geçen kamelya, piknik masaları ve banklar, şehre kazandırılıyor. Satın almak yerine üreten Haliliye Belediyesi, ürettiği kamelyalar ile yıllık bütçeden ise büyük tasarruf sağlıyor.

 

Haliliye’nin geleceği için üretimin durmadığı bu atölyelerde ise 2022 yılında 443 adet oturma bankı, 147 adet piknik masası ve 67 adet kamelya üretildi. Üretilen bank, piknik masaları ve kamelyalar parklara monte edilerek, vatandaşların hizmetine sunuldu. Üretimin yanı sıra vatandaşlara yaşam alanı sunulan parklardaki oyun gruplarının da onarım ve tamirini yapan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, oyun gruplarının ilk günkü görünümleriyle yeniden parklara kazandırdı. Şanlıurfa’da bir ilk olan bu atölyeler ile tasarruf sağlayan Haliliye Belediyesi, hizmetteki hızlı işleyişiyle de anında çözüm üretiyor

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Belediye Haliliye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.