63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SPOR

İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİNDE

BİLİNÇLİ AİLE MEDENİYETİN ÇEKİRDEĞİDİR…

İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİNDE
Paylaş:

 

 

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bağlı İpekyol Gençlik Merkezi Müdürlüğü yetkilileri ailelerle toplantı yaptı Toplantıya kursiyer ve öğrencilerin aileleriyle birlikte Ahmet Yesevi, Bağlarbaşı, Devteşti ve Maşuk bölgesinde ikamet eden aileler katıldı.

 

Toplantı ile ilgili konuşan İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Gençlik Merkezleri Gençlerimizin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle geçirmelerine, gençlerin bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirmelerine katkıda bulunan, yine gençleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmalar yapan kuruluşlardır. Bugüne kadar gençleri İpekyol Gençlik Merkezine getirerek devletin imkânlarından istifade etmelerini sağlamak adına çeşitli zamanlarda okul tanıtımları ve aile ziyaretleri yaptık. Amacımız gençleri oluşması muhtemel her türlü kötü ve olumsuz durumlarına engel olarak Gençlik Merkezine çekmektir. Yine gençlerin yanı sıra toplumu meydana getiren ailelerin eğitimi ve bilinçlenmesi de çok önemli. Bu noktada Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Çaya geliyoruz projesi ile aile ziyaretleri yaptık. Bu günde daha önce yapmış olduğumuz ev ziyaretleri ve tanıtımların, meyvesini almaya başladık, Bu noktada aileleri Gençlik Merkezimize davet ettik. Burada aileleri ağırlayarak hem güven içinde çocuklarını göndermelerini, hem de ailelere yönelik çalışmalarda bulunmak istediğimizi belirttik. Güzel bir istişare oldu, bu kapsamda özellikle gençlerin ve çocukların talepleri dışında ev hanımlarının Kuran-ı Kerim, El Sanatları, Okuma Yazma ve Aile Eğitim Seminerleri konusunda talepleri oldu. Bu taleplerin yerine getirilmesi konusunda fikir birliğine vardık.

 

İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Biz Gençlere yönelik her alanda hizmet etmeye devam ediyoruz. Ancak bunun yan sıra toplumu oluşturan aileler ne kadar bilinçlenirse o oranda bireylere, topluma ve ülkeye katkı sağlamış olur. Hizmet anlamında ilgili kamu kurum ve kuruluşlarla koordinasyon yapmak çok önemli hizmet noktasında tüm kamu kurum ve kuruluşlardan destek bekliyoruz dedi.

 

Toplantıya katılan ev hanımları ile yapılan sohbette bu toplantının çok verimli geçtiğini, bizimde boş vakitlerimizde buradan istifade edecek olmamız çok güzel emeği geçen İpekyol Gençlik Merkezi çalışanlarına teşekkür ediyoruz dediler.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et GENİŞ KAPSAMLI DENETİMLER BAŞLIYOR

Akışın sonuna geldiniz.