63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
DÜNYA

IŞİD Kan Donduran İnfazlarından Birine Daha İmza Attı

Terör örgütü IŞİD, 7 kişiyi önemli istihbarat bilgilerini sızdırdıkları gerekçesiyle, boyunlarına patlayıcı bağlayarak katletti.

IŞİD Kan Donduran İnfazlarından Birine Daha İmza Attı
Paylaş:

IŞİD kan donduran infazlarından birine daha imza attı. Kanlı terör örgütü bu kez 7 kişiyi dışarı istihbarat sızdırdıkları için boyunlarına patlayıcı bağlayarak infaz etti.

 

 

 

KAN DONDURAN GÖRÜNTÜLER

 

Terör örgütü IŞİD, 7 kişiyi önemli istihbarat bilgilerini sızdırdıkları gerelçesiyle infaz etti.  Daily Mail'de yayınlanan görüntüler kan dondurucuydu.Habere göre infaz Anbar vilayetinin Felluce bölgesinde gerçekleşti.  Irak ordusu son dönemde bu bölgede hatrı sayılır kazanımlar elde etmişti.

 

 

 

TIBBI BİLGİLERİ SIZDIRDILAR

 

İnfaz edilen 7 kişi IŞİD'e ait tıbbi bilgileri sızdırdı. İnfaz edilen 6 kişinin de sağlık personeli olduğu tahmin ediliyor.

 

BOYUNLARINA MAVİ RENT FİTİL BAĞLANDI

 

İnfaz edilenlerin boyunlarına mavi renk bir fitil bağlandıktan sonra patlatıldı.

 

 

 

IŞİD İNFAZLARI DAHA ÖNCE DE YAYINLANMIŞTI

 

IŞİD daha önce de bu tür infazlarda bulunmuştu. Geçtiğimiz yaz aylarında örgütün yayınladığı bir videoda toplu infaz görüntüleri yer alıyordu.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.