63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
DÜNYA

İsrail Savunma Bakanı Gallant Siyasi ve güvenlik kabinesi derhal toplanmalı

Kudüs, 1 Eylül (Hibya) - İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, siyasi ve güvenlik kabinesinin derhal toplanması gerektiğini söyledi.

İsrail Savunma Bakanı Gallant Siyasi ve güvenlik kabinesi derhal toplanmalı
Paylaş:

İsrail Savunma Bakanı Gallant, "Siyasi ve güvenlik kabinesi derhal toplanmalı ve Perşembe günü alınan kararı değiştirmelidir." dedi.

Tüm rehineleri evlerine getirmek zorunda olduklarını belirten Gallant, "Kanlı bir şekilde öldürülen rehineler için artık çok geç. Filistin İslami Hareketi'nin elinde kalan rehineleri eve getirmek zorundayız. İsrail Devleti, Filistin İslami Hareketi'nin tüm liderleri ve katilleriyle, sonuncusu dahil olmak üzere, hesaplaşacaktır." ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.