63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YAŞAM

İzmir'de “Mahallede Eğlence Var” etkinliği düzenlendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi 23-30 Eylül tarihlerindeki Avrupa Spor Haftası kapsamında dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların sporla tanışmasını sağlamak amacıyla “Mahallede Eğlence Var” etkinliği düzenledi.

İzmir'de “Mahallede Eğlence Var” etkinliği düzenlendi
Paylaş:

Kentte sporun görünür kılınarak yaygınlaştırılması, sağlıklı yaşam bilincinin toplumun tüm kesimlerine kazandırılması için çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Spor Haftası için kentin dört bir yanında etkinliklerine devam ediyor. 23-30 Eylül tarihlerindeki Avrupa Spor Haftası kapsamında dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların sporla tanışmasını sağlamak amacıyla düzenlenen “Mahallede Eğlence Var” etkinliği Konak Lale Mahallesi’nde yapıldı. Çocukların sporun farklı branşlarıyla tanışması, aynı zamanda ailelerin de Büyükşehir Belediyesi’nin spor faaliyetleri ve ücretsiz eğitim olanakları hakkında bilgilendirilmesi için düzenlenen şenlik havasındaki etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Lale Mahallesi Spor Tesisleri’nde yapılan etkinlikte çocuklar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcularının tekvando ve judo gösterilerini izledi. Badminton, ayak tenisi, masa tenisi sporlarını deneyimlediler. Fenerbahçe altyapısından yetişen, İzmirspor, Akhisarspor ve Galatasaray’da forma giyen milli futbolcu Bilal Kısa ve profesyonel futbolcu Mert Kaytankaş ile tanışıp fotoğraf çektirdiler ve onlara sorular sordular. Yine İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün ampute futbol takımından oyuncularla gösteri maçı yaptılar.

Etkinlikte, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Çalışmaları Şube Müdürü Asım Bahadır Eroğlu, etkinliğe katılarak çocuklarla vakit geçiren Bilal Kısa ve Mert Kaytankaş’a teşekkür plaketi takdim etti. Bahadır Eroğlu, bu tür etkinliklerle çocukların hem eğlendiğini hem de sporla büyüyen sağlıklı bireyler olma yolunda önemli adımlar atıldığını belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.