63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YEREL

Kaldığı Cezaevinde Dayak Yiyen İşkenceci Üvey Anne, Ankara'ya Nakledildi

Kayseri Kapalı Cezaevi'nde hükümlü ve tutuklular tarafından dövülerek hastanelik edilen işkenceci üvey anne Songül A., Ankara'ya nakledildi.

Kaldığı Cezaevinde Dayak Yiyen İşkenceci Üvey Anne, Ankara'ya Nakledildi
Advert
Paylaş:

Kayseri'de 5 ve 7 yaşındaki iki üvey çocuğuna işkence yapmak suçundan 46 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Kayseri Kapalı Cezaevi'nde hükümlü ve tutuklular tarafından dövülerek hastanelik edilen Songül A., can güvenliği açısından Ankara'ya nakledildi.

16 Aralık'ta 46 yıl hapis cezasına çarptırılan Songül A., kaldığı Kayseri Kapalı Cezaevi'nden geçen perşembe günü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki Adli Tabipliğe getirildi. Songül A., iddiaya göre tutuklu veya hükümlüler tarafından dövülünce, cuma günü gece saatlerinde tekrar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

 

ACİL SERVİSTE TEDAVİ GÖRDÜ, TEKRAR CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜ

İşkenceci üvey anne, acil servisin travma bölümünde 'darbe, dayak, bükülme, ısırılma veya tırmalanma, başın yüzeysel yaralanması tanısı' ile tedavi uygulandı. Tedavisinin tamamlanmasının ardından Songül A., jandarmalar tarafından tekrar cezaevine götürülerek, revire konuldu.

CAN GÜVENLİĞİ AÇISINDA ANKARA SİNCAN KAPALI CEZAEVİNE NAKLEDİLDİ

Cezaevindeki bu gelişmeler üzerine Songül A.'nın, can güvenliği açısından başka bir cezaevine nakledilmesi kararlaştırıldı. Sevk kararı uyarınca Songül A., dün gece yarısı güvenlik önlemleri altında Ankara Sincan Kapalı Cezaevi'ne götürüldü.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.