63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Karaköprü

KARAKÖPRÜ’DE KARPUZ SERGİLERİNE YENİ DÜZENLEME

Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, karpuz sergisi açmak isteyen esnaf için sergilerde uyulması gereken kurallar için şartname yayınladı

KARAKÖPRÜ’DE KARPUZ SERGİLERİNE YENİ DÜZENLEME
Paylaş:

 

 

Karaköprü Belediyesi ilçede gerçekleştirilen iş ve işlemlerde toplum yararına hareket ediyor. Yaz sezonunda ilçede karpuz sergisi açmak isteyen esnaf için Zabıta Müdürlüğü tarafından 23 maddelik ‘Karpuz Sergi Yeri Kullanma Şartnamesi’ yayınlandı.

 

Şartnamede özellikle sergilerde vatandaşları rahatsız edecek, çevreye zarar verecek durumlardan kaçınılması için belirli sınırlamalar ve yasaklar yer alıyor. Kurulacak olan sergilerdeki satıcıların tek tip mavi önlük giymesi, yaka kartı takması gibi kılık kıyafetin düzenine yönelik maddelerin yanında sergilerin çevresinde ve içinde temizliğe dikkat edilmesi yönünde maddeler de yer alıyor.

 

Kurulacak karpuz sergilerinde meydana gelecek her türlü olumsuzluk ve uygunsuzluktan kiracı sorumlu tutulurken, vatandaşları rahatsız edecek derecede gürültü yapacak ekipmanlar ile çevre düzenini bozacak tüm uygulamalar konulan maddelerle yasaklandı.

 

Şartnameye uymayan sergi sahiplerinin sergilerinin iptal edileceği ve cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Karaköprü Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.