63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SPOR

Konya Büyükşehir Belediyespor'dan Sinem Oruç, Dünya Ümitler Judo Şampiyonası’nda yarışacak

Konya Büyükşehir Belediyespor judo takımında mücadele eden Sinem Oruç, Peru'nun Lima kentinde başlayan Dünya Ümitler Judo Şampiyonası’nda 63 kiloda Türkiye'yi temsil edecek.

Konya Büyükşehir Belediyespor'dan Sinem Oruç, Dünya Ümitler Judo Şampiyonası’nda yarışacak
Paylaş:

Konya Büyükşehir Belediyespor judo takımında mücadele eden Sinem Oruç, Peru’nun Lima kentinde başlayan, 49 ülkeden 406 judokanın mücadele edeceği Dünya Ümitler Judo Şampiyonası'nda şampiyonluk için mücadele verecek.

2022 ve 2023 yıllarında Avrupa şampiyonluğunu elde eden Oruç, 2022 Dünya Şampiyonu unvanını da kazanmıştı. Ayrıca 2023 EYOF'ta ikinci olan sporcu Oruç, bugüne kadar 5 Avrupa Kupası şampiyonluğu ve 4 Türkiye şampiyonluğu kazandı.

Oruç, 31 Ağustos’a kadar Peru'nun Lima kentinde devam edecek Dünya Ümitler Judo Şampiyonası’nda da altın madalyayı kazanmayı hedefliyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.