63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YAŞAM

Küçükçekmece Kanarya'da Kıraathaneye Silahlı Saldırı: 2 Ölü, 4 Yaralı var

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde bir kıraathaneye yüzleri maskeli 2 kişi tarafından ateş açıldı. Olayda 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı, saldırganlar kaçtı.

Küçükçekmece Kanarya'da Kıraathaneye Silahlı Saldırı: 2 Ölü, 4 Yaralı var
Paylaş:

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde yüzleri maskeli 2 saldırgan bir kahvehaneyi kurşun yağmuruna tuttu. Saldırıda kahvehanede bulunan 2 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.

 

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Tavus Kuşu Caddesi 26 numarada bulunan Ufuk Kıraatahesi saat 22.30 sıralarında yüzleri maskeli 2 saldırgan tarafından yaylım ateşine tutuldu.

 

2 KİŞİ ÖLDÜ

 

Uzun namlulu silahların kullanıldığı saldırıda kahvehanede bulunan Recep Durgut (51) ve Serdar Cebeci (36) hayatını kaybederken Hulusi Şahin (34), Recep Aktan (57), Enver Şimşek (59), Durali Şakar (57) ve Mehmet Uslu yaralandı. Yaralılar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

PROVOKASYON UYARISI

 

Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, telsizlerden provokasyana dikkat edilmesi uyarısı yapıldı. Polis birisinin siyah, diğerinin beyaz maske kullandığı öğrenilen saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da olay yerine gelerek saldırı hakkında bilgi aldı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.