63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SİYASET

Mesut Yılmaz, Ölen Oğlu Yavuz Yılmaz'ı Kendi Elleriyle Mezara Koymuş

Acılı baba Mesut Yılmaz, ceketini çıkarıp ölen oğlu Yavuz Yılmaz'ı kendi elleriyle mezara koymuş.

Mesut Yılmaz, Ölen Oğlu Yavuz Yılmaz'ı Kendi Elleriyle Mezara Koymuş
Paylaş:

38 yaşında yaşamına son veren oğlu Yavuz Yılmaz'ın acısını yaşayan Mesut Yılmaz; ceketini çıkardı, oğlunu mezarına elleriyle koydu.

DÜN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Beykoz'daki evinde intihar eden Yavuz Yılmaz için dün Üsküdar'daki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisinde cezane töreni düzenlendi.

SİYASET DÜNYASI YALNIZ BIRAKMADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere birçok siyasi isim Mesut Yılmaz'ı bu acı gününde yalnız bırakmadı.
CEKETİNİ ÇIKARIP OĞLUNU KENDİ ELLERİYLE MEZARA KOYDU

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisinde kılınan namazdan sonra cenaze defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı'na götürüldü.

Acılı baba Mesut Yılmaz, burada ceketini çıkardı ve mezarın içerisine girdi. Oğlunu elleriyle toprağa veren Mesut Yılmaz'ın acısı, gözlerinden okunuyordu.

 

 

 

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.