63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
EKONOMİ

MHR Gayrimenkul'de pay geri alımı

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş pay geri alımı yaptı.

MHR Gayrimenkul'de pay geri alımı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizce 26.08.2024 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 4,41 TL – 4.43 TL (ağırlıklı ortalama 4,422 TL) fiyat aralığından toplam 650.000 TL nominal değerli MHRGY payları geri alınmıştır. Bu işlemler sonucu, 26.08.2024 tarihi itibarıyla geri alınan payların toplam değeri 54.682.616 TL olup, bu payların sermayeye oranı yüzde 1,329 olarak gerçekleşmiştir.'' bilgisi aktarıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Karsu Tekstil'in faaliyet raporu

Akışın sonuna geldiniz.