63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
DÜNYA

Miller: Sudan'daki savaşı sürdürmek için silah temin eden Algoney'e yaptırım uyguluyoruz

Washington, 8 Ekim (Hibya) - Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, Sudan'daki savaşı sürdürmek için silah temin ettiğini belirterek kıdemli Hızlı Destek Kuvvetleri lideri Algoney hakkında açıklama yaptı.

Miller: Sudan'daki savaşı sürdürmek için silah temin eden Algoney'e yaptırım uyguluyoruz
Paylaş:

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, Sudan'daki savaş gelişmeleri hakkında açıklama yaptı.

Bu çatışmayı körükleyenlere maliyetler yüklemeye devam edeceklerini belirten Miller, "Sudan'daki yıkıcı savaşı sürdürmek için silah temin eden kıdemli Hızlı Destek Kuvvetleri lideri Algoney'e yaptırım uyguluyoruz. Hızlı Destek Kuvvetleri, El Fasher ve diğer yerlerdeki saldırılara son vermelidir" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.