63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YAŞAM

Muğla Oyuncak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezine 445 çocuk kayıt oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi ile bugüne kadar 445 çocuğa ulaştı ve 3 bin 61 oyuncağı ödünç verdi.

Muğla Oyuncak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezine 445 çocuk kayıt oldu
Paylaş:

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi içerisinde hizmet veren Oyuncak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi’nde çocukların fırsat eşitliği yakalaması, tüm çocukların erişemediği oyuncaklara rahatlıkla erişebilmesi, kütüphane sorumluluğu alabilmesi amaçlanıyor. Ayrıca çocukların grup halinde gelerek çeşitli etkinliklere ve eğitimlere katılabilmesi sağlanıyor.

Açıldığı günden bu yana Oyuncak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezine 445 çocuk kayıt oldu ve 3 bin 61 oyuncak ödünç verildi.

Oyuncak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi’nde Anne çocuk Atölyesi gibi farklı atölye çalışmaları ile çocukların aileleri ile birlikte verimli zaman geçirmeleri de amaçlanıyor. Açıldığı günden bu yana bin 357 katılımcı ile 93 Atölye çalışması, 733 katılımcı ile 63 eğitim gerçekleştirildi.

Okullar açılmadan hemen önce 1.sınıfa başlayacak olan çocuklar için Yaratıcı drama ile okula uyum Atölyesi çocuklar ve aileleri için farkındalık eğitimleri verildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.