63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Şanlıurfa

Ortaokul Öğrencisi, Gündüz Okula Gidiyor, Gece Çöpten Ekmek Topluyor

Elazığ'da Köse ailesi, aç kalmamak için çöpten topladıkları bayat ekmekleri yiyor. Ailenin en büyük oğlu olan Özgür ise, gündüz okula gidiyor, gece çöpten ekmek topluyor.

Ortaokul Öğrencisi, Gündüz Okula Gidiyor, Gece Çöpten Ekmek Topluyor
Advert
Paylaş:

"GÜNDÜZ OKULA GİDİYOR GECE ÇÖPTEN EKMEK TOPLUYOR"

Köse ailesinin en büyük oğlu olan Özgür ise Vali Tevfik Gür Ortaokulu'nda 7. sınıf öğrencisi. Gündüz okula giden Özgür, akşamları da babasıyla birlikte çöpten ekmek topluyor. Çok zor durumlarda yaşam mücadelesi verdiklerini belirten Özgür Köse, "Durumumuz çok kötü. Ama halimize şükrediyoruz. Ben gündüz okula gidiyorum. Akşamları da babamla birlikte çöpten ekmek topluyoruz. Bunu yapmaya mecburuz çünkü başka yiyecek bir şeyimiz yok. Ben okuyup meslek sahibi olmak istiyorum. İnşallah bize yardım edilir ve daha iyi şartlarda eğitimime devam ederim" şeklinde konuştu.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Şanlıurfa Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.