63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
DÜNYA

Popşoi: Moldova, Avrupa entegrasyon sürecine bağlılığını sürdürmektedir

Kişinev, 4 Eylül (Hibya) - Moldova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mihai Popșoi, Bled Stratejik Forumu'nda bir konuşma yaparak Moldova'nın, Avrupa entegrasyon sürecine bağlılığını sürdürdüğünü belirtti.

Popşoi: Moldova, Avrupa entegrasyon sürecine bağlılığını sürdürmektedir
Advert
Paylaş:

Moldova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Popșoi, Bled Stratejik Forumu'nda Avrupa Birliği'nin (AB) genişlemesinin Avrupa'da barış ve refah için hayati önem taşıdığını vurguladı.

Bunun  Moldova, Ukrayna ve Batı Balkanlar için, uzlaşma ve Avrupa değerleriyle uyum sağlama yolu olduğunu belirten Popşoi, "Moldova, Avrupa entegrasyon sürecine bağlılığını sürdürmektedir." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.