63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
DÜNYA

Recean: Müreffeh ve barışçıl bir Moldova inşa etmek için birleşiyoruz

Kişinev, 27 Ağustos (Hibya) - Moldova Başbakanı Dorin Recean, Avrupa çapında müreffeh ve barışçıl bir Moldova inşa etmek için birleştiklerini bildirdi.

Recean: Müreffeh ve barışçıl bir Moldova inşa etmek için birleşiyoruz
Paylaş:

Moldova Başbakanı Recean, Moldova’nın halkın onurunun, cesaretinin, birliğinin ve özgür bir ülkede yaşama iradesinin damga vurduğu, kendi yollarını seçebilme gücüne sahip oldukları bağımsızlığın 33. yılını kutladığını söyledi.

Recean, “Bu yolculuğu onurlandırıyor ve Avrupa çapında, müreffeh ve barışçıl bir Moldova inşa etmek için birleşiyoruz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.