63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
DÜNYA

Rus televizyonları olağanüstü hal ilan edilen Belgorod'daki yıkımı gösterdi

Moskova, 16 Ağustos (Hibya) - Ukrayna'nın çatışmaları Rus topraklarına taşımasının ardından Rus televizyonları olağanüstü hal ilan edilen Belgorod'daki yıkımı gösterdi.

Rus televizyonları olağanüstü hal ilan edilen Belgorod'daki yıkımı gösterdi
Paylaş:

Ukrayna'nın Ukrayna sınırındaki Belgorod bölgesine saldırılarının devem etmesi üzerine  Dün Rusya Acil Durumlar Bakanlığı tarafından federal düzeyde olağanüstü hal ilan edildi.

Dün Rus devlet televizyonu da son yıkımın bir kısmını göstermeyi tercih etti ve burada bölgenin tahliye edilen vatandaşlarından bazılarının bölge valisi Vyacheslav Gladkov ile buluşmasını da yayınladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.